top of page
Pasion-2

CASA LUZ DEL SUR

Pasión

Pasión heeft een luxe kingsize boxspring bed, waarin je heerlijk zal slapen. Deze ruime kamer heeft een terras met uitzicht op het zwembad. Hier kun je genieten van de lange, warme nachten in Spanje. De kamer heeft een elegant en natuurlijk ontwerp dat harmonieert met de omringende natuur. De badkamer heeft een regendouche en is ruim.

Meer informatie..

Alegre

Alegre betekent vrolijk in het Spaans. Deze kamer heeft een luxe kingsize boxspring bed welke er voor zal zorgen dat je als herboren wakker wordt. Deze ruime kamer heeft een eigen terras met loungebank om te genieten van de middag en de ochtendzon. De badkamer heeft een regendouche en is ruim.

Meer informatie..

Cuadra

Cuadra is een oude paardenstal. Dit geeft de kamer extra karakter door de dikke muren en houten accenten. Cuadra heeft een luxe kingsize boxspring bed. In deze knusse kamer voel je je meteen thuis. Op het terras kun je genieten van het uitzicht op het zwembad. De ruime badkamer heeft een regendouche.

Meer informatie..

Zen

Zen heeft een luxe kingsize boxspring bed. Deze kamer is gestyled met natuurlijke kleuren en heeft een intiem terras met uitzicht op uw eigen tuin. De badkamer heeft een regendouche en is ruim. Zen laat je gegarandeerd volledig ontspannen en zen weg gaan.

Meer informatie..

Limon

Limon dankt zijn naam aan de omringende citrus- en citroenboom. Limon heeft een luxe kingsize boxspring bed. Deze kamer heeft een terras met prachtige, gezellige verlichting. De badkamer is comfortabel groot en heeft een regendouche.

Meer informatie..

© 2020 CASA LUZ DEL SUR ALL RIGHTS RESERVED

bottom of page